Cum sa castigi 3 lei / fiecare prieten convins sa isi faca un cont pe un site ?

de Daniel Sfredel

Mai este fix o săptămână până la Paşte şi vânzările pe platformele de marketing afiliat au început să crească simţitor. Multe din firmele implicate în acest concept şi-au făcut deja o strategie pentru această perioadă şi au oferit afiliaţilor o serie de beneficii, atât în ceea ce priveşte ridicarea procentului privind vânzările, cât şi lead-urile. Despre aceste lucruri am mai discutat în articole anterioare şi pe care vi le ataşez mai jos, pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu procedurile din 2parale sau profitshare :






Cum am făcut primii 100 de lei ?



Astăzi o să vă arăt o procedură destul de simplă de a face 3 lei, printr-o singură acţiune pe care un vizitator o are pe site/blogul tau. Condiţia primordială este de a avea o astfel de platformă pe care să te desfăşori şi cum sunt destule moduri de a face un blog gratis, cu siguranţă mulţi dintre voi deţineţi deja unul. Ideea funcţioneaza la fel de bine şi pe pagina de facebook personală, a doua condiţie fiind legată de numărul de prieteni pe care îl ai în lista şi care să îţi permită o publicitate însemnată.

Odată ajunşi în universul 2parale, nu trebuie decât să vă adaugaţi în lista de campanii firma care în această lună plăteşte 3 lei/ lead, mycloset.ro . Adică tu pui o reclama de la această firmă pe blogul/siteul tău şi cine dă click şi îşi face un cont simplu de 30 de secunde, îţi va genera automat în cont suma despre care am vorbit.

Cum se face în practică ?

În acest moment sunteţi vizitator pe blogul meu şi dând click pe imaginea de mai jos, urmând să vă faceţi şi un cont în eventualitatea unei achiziţii sau pur şi simplu pentru înscrierea la newsletter din dorinţa de a primi informaţii regulate de la această firmă.



Rezultatul acestei acţiuni se vede şi în contul de 2parale, asa cum reiese din imaginea de mai jos... tot ce îţi mai rămâne este să îţi convingi o parte din prieteni să îşi facă un cont simplu pe acest site. Tu câţi poţi să convingi ?

Pentru alte întrebări, vă stau la dispoziţie în sectiunea de comentarii ! Spor la conversii !



Widget is loading comments...

LinkWithin

2Parale.ro secundar.ro PC M@DDdaedalusonline.roQuick24
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...